ΚΙΝΑ DCS αυτοματοποίησης κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Miya

Τηλεφωνικό νούμερο : 18020776792

WhatsApp : +8618020776792

Free call
Πολιτική Απορρήτου

Πολιτικές και όροι

 

1)Διακήρυξη

το automationdcs.com χρησιμοποιείται από Moore Automation Limited. («Αυτοματοποίηση Moore», «εμείς», ή «εμείς») στοχεύουμε να παρέχουμε σε σας τις πληροφορίες και τα βιομηχανικά αυτόματα μέρη που χρειάζεστε με έναν αποδοτικό και έγκαιρο τρόπο. Και για να προωθήσουμε τη διαδικασία, σας απαιτούμε για να διαβάσουμε και να συμφωνήσουμε σχετικά με κάθε μέρος των πολιτικών και των όρων μας (να είστε κοντός για «τους όρους» thereinafter). Αυτοί οι πολιτική και όρος ισχύουν για τη χρήση του ιστοχώρου αυτοματοποίησης Moore (απότομα για " τον ιστοχώρο») και για την πώληση των προϊόντων («ενιαίο προϊόν» ή «πολλαπλάσια προϊόντα») στους πελάτες μας («ενιαίος πελάτης», μια ομάδα πελατών» ή «εσείς»). Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους πολιτική και όρο ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η τοκοφόρος ημερομηνία σημείωσης είναι κατωτέρω η τελευταία ημερομηνία επιθεώρησης αυτών των πολιτικής και όρου. Μπορείτε να έχετε ένα περιοδικό visitation στον ιστοχώρο μας για να σας βοηθήσετε για να ελέγξετε οποιεσδήποτε αλλαγές. Εάν δεν συμφωνείτε να είστε στο πλαίσιο του περιορισμού αυτού του όρου, δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον ιστοχώρο μας και να μην αγοράσετε τα προϊόντα από την αυτοματοποίηση Moore.

 

2)Σε απευθείας σύνδεση κατάλογος προϊόντων

Η αυτοματοποίηση Moore καταβάλλει κάθε προσπάθεια να εξασφαλιστεί ακρίβεια των πληροφοριών που δημοσιεύεται στο σε απευθείας σύνδεση κατάλογο προϊόντων για αυτόν τον ιστοχώρο. Εντούτοις, η αυτοματοποίηση Moore δεν υποβάλλει καμία παρατήρηση για τις πληροφορίες που παρουσιάζονται, οι οποίες είναι παρεχόμενες «πραγματικές» και χωρίς εξουσιοδότηση οποιουδήποτε είδους. Οι πληροφορίες στο σε απευθείας σύνδεση κατάλογο προϊόντων για αυτόν τον ιστοχώρο υπόκεινται στην αλλαγή χωρίς προειδοποίηση.

Οι τιμές υπόκεινται στην αλλαγή ανά πάσα στιγμή πριν από την αποδοχή της διαταγής σας από Moore Automation. Οι πληροφορίες διαφοράς προϊόντων μας επιδεικνύονται σε όλο τον ιστοχώρο. Οι τιμές των προϊόντων είναι εκείνες που απαριθμούνται στο τρέχον φύλλο αναφοράς στην ημερομηνία που δεχόμαστε τη διαταγή σας or/and τέτοιες άλλες τιμές όπως μπορείτε να συμφωνήσετε με στο γράψιμο. Όλες οι τιμές δεν περιλαμβάνουν να συσκευάσουν και να στείλουν τις δαπάνες εκτός αν ορίζεται διαφορετικά σε οποιοδήποτε φύλλο αναφοράς και συμφωνηθείς στο γράψιμο μεταξύ του πελάτη και της αυτοματοποίησης Moore.

Όροι προϊόντων: Η αυτοματοποίηση Moore ειδικεύεται στις διακομμένες βιομηχανικές λύσεις τμημάτων αυτοματοποίησης. Όσον αφορά τον όρο κάθε προϊόντος που επιδεικνύεται στους πελάτες στον ιστοχώρο, εάν βρούμε ένα υλικό λάθος στον ανεφοδιασμό, όρος προϊόντων ή τιμή, η οποία έχει επιπτώσεις στη σημαντική διαταγή σας, θα σας ειδοποιήσουμε για τις σχετικές διορθώσεις, και έκτοτε μπορείτε να επιλέξετε να δεχτείτε τις διορθώσεις, ή να ακυρώσετε τη διαταγή. Εάν επιλέξετε να ακυρώσετε τη διαταγή, και η πληρωμή σας έχει υποβληθεί ήδη για την αγορά, η αυτοματοποίηση Moore θα εκδώσει μια επιστροφή στο ποσό υποβληθείσας πληρωμής.

 

1) χρησιμοποιημένος: Καμία αρχική συσκευασία. Μπορεί να είναι μια παλαιότερο έκδοση ή ένα σχέδιο, μπορεί να παρουσιάσει σημάδια της χρήσης, και μπορεί να μην έρθει με την τεκμηρίωση και τις συνδέσεις. Εξουσιοδότηση από Moore Automation: 1 έτος. Η εξουσιοδότηση και η υποστήριξη του κατασκευαστή δεν ισχύουν ποτέ εκτός αν ειδάλλως συμφωνηθείσα περίοδος εξουσιοδότησης

2) Πλεόνασμα νέο: Την αρχική συσκευασία μπορεί να ανοίξουν και η συσκευασία μπορεί να παρουσιάσει σημάδια του χαρακτηρισμού, του αποχρωματισμού και της ένδυσης. Το προϊόν μπορεί να είναι μια παλαιότερο έκδοση ή ένα σχέδιο και μπορεί να μην έρθει με την τεκμηρίωση και τις συνδέσεις. Εξουσιοδότηση από Moore Automation: 1 έτος. Η εξουσιοδότηση και η υποστήριξη του κατασκευαστή δεν ισχύουν ποτέ εκτός αν ειδάλλως συμφωνηθείσα περίοδος εξουσιοδότησης.

3)Ολοκαίνουργια προϊόντα: πωλούμε επίσης τα νέα μέρη και τα προϊόντα. Λαμβάνουμε αυτά τα προϊόντα μέσω των διανομέων ή των επίσημων διανομέων ότι χτίζουμε τη σχέση με. Εξουσιοδότηση αυτοματοποίησης Moore: ένα έτος. Εξουσιοδότηση και υποστήριξη κατασκευαστών η η» δεν ισχύουν ποτέ.

* (» αυτοματοποίηση Moore «) δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των προϊόντων που απαριθμούνται στον ιστοχώρο και δεν συνδέεται με κάθε τρόπο με οποιοδήποτε άλλοδήποτε απαριθμημένο κατασκευαστή. Η εξουσιοδότηση του κατασκευαστή δεν ισχύει για οποιοδήποτε προϊόν που πωλείται από Moore Automation, ούτε η υποστήριξη του κατασκευαστή.

* Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από Moore Automation's την εξουσιοδότηση για 1 έτος από την ημερομηνία τιμολογίων, εκτός αν ειδάλλως συμφωνηθείσα!

 

3)Πολιτική αποδοχής διαταγής

Οι πελάτες μπορούν να αρχίσουν μια διαταγή μέσω του ιστοχώρου, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή με fax. Αλλά η επιβεβαίωσή μας για τη λήψη της εντολής αγοράς σας αυτοματοποίηση Moore μέσων δεν δέχεται τη διαταγή σας.

Εάν υπάρχει μια διαφορά για τους απαριθμημένους όρους μεταξύ της εντολής αγοράς σας ή άλλων εγγράφων και της πολιτικής μας και τους όρους, μπορούμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας σε ανά περίπτωση βάση. Αλλά δεν θα δεχτούμε τους απαριθμημένους όρους σας, και η πολιτική και οι όροι μας μπορούν πάντα να αντικαταστήσουν οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε όρους που μπορούν να διευκρινιστούν αλλού.

Όλες οι διαταγές υπόκεινται στη διαθεσιμότητα ανεφοδιασμού προϊόντων από Moore Automation. Μπορούμε να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες οποιασδήποτε διαταγής διαθέσιμες για την αγορά σε οποιαδήποτε βάση, και μπορούμε επίσης να αλλάξουμε την ποσότητα οποιωνδήποτε ειδικών προσφορών ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε οποιεσδήποτε διαταγές χωρίς οποιαδήποτε ειδοποίηση ευθύνης ή προόδου.

Οι διαταγές που τοποθετούνται από τους νέους πελάτες μπορούν να απαιτήσουν την επαλήθευση, η οποία θα προκαλέσει τις καθυστερήσεις στην επεξεργασία διαταγής.

 

Ακύρωση διαταγής. Με τη γραπτή συγκατάθεση της αυτοματοποίησης Moore, οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν τη διαταγή που υποβάλλεται σε επεξεργασία από Moore Automation, υπό τον όρο ότι τα προϊόντα με τη θέση «των αποθεμάτων» επιδεικνύονται στην επιβεβαίωση διαταγής πελατών που εκδίδεται από Moore Automation, προϊόντα που παρουσιάζουν ότι εκτός από τη θέση «των αποθεμάτων» στον πελάτη η επιβεβαίωση διαταγής είναι μη-cancellable και μη-πληρωτέα. Σε περίπτωση ακύρωσης ή άλλης απόσυρσης μιας διαταγής που περιέχει τα προϊόντα με τη θέση εκτός από «το -απόθεμα» για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα περιορίσει τις δαπάνες οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε διορθωτικών μέτρων που η αυτοματοποίηση Moore μπορεί να λάβει ως αποτέλεσμα τέτοιας ακύρωσης ή άλλη απόσυρση, της λογικού ακύρωσης ή του ξαναγεμίσματος, συμπεριλαμβανομένων όλων των δαπανών που υφίστανται και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνονται από Moore Automation για την αγορά των προϊόντων αυτού η διαταγή, και οι σχετικές δαπάνες θα πληρωθούν από τον πελάτη στα αιτήματα Moore Automation.Customer να ξαναπρογραμματιστεί μια διαταγή υπόκεινται στην αποδοχή από Moore Automation κατά τη μόνη κρίση της. Οι διαταγές δεν μπορούν να ακυρωθούν ή να ξαναπρογραμματιστούν αφότου έχει παραδοθεί στο μεταφορέα από Moore Automation.

 

4)Διαδικασία της καταβολής

Οι πελάτες συμφωνούν να πληρώσουν το συνολικό ποσό κάθε τιμολογίου πλήρως σύμφωνα με τους όρους της αυτοματοποίησης Moore, και δεν μπορούν να αντιδράσουν και να αφαιρέσουν. Όλες οι τιμές είναι σε αμερικανικά δολάρια. Οποιαδήποτε διαφορά λόγω της μετατροπής νομίσματος στα αμερικανικά δολάρια θα αναλάβει από τον πελάτη.

 

5)Φόρος

Εμπόριο μέσα στην Κίνα: Η αυτοματοποίηση Moore βρίσκεται σε Xiamen, Κίνα, και από το νόμο, τα μέρη και τα αγαθά που παραδίδονται μέσα στην Κίνα υπόκεινται στο Φ.Π.Α.

Διεθνές εμπόριο: Όλα τα εφαρμόσιμα τιμολόγια αιτήσεων, οι αμοιβές PST, τραίνου υψηλής ταχύτητας (HST) ή/και GST και οι αμοιβές μεσιτειών θα είναι ευθύνη του πελάτη και θα εκπληρωθούν επάνω στην παράδοση.

 

6)Παράδοση και ιδιοκτησία

Ημερομηνίες ναυτιλίας και παράδοσης. Ο στόχος της αυτοματοποίησης Moore είναι να προχωρήσει αποστολή και παράδοση όπως στενός στην απαραίτητη ημερομηνία του πελάτη όπως πιθανός. Κατά γενική ομολογία, οι διαταγές για το προϊόν «-αποθεμάτων» θα σταλούν έξω σε την ίδια μέρα εάν η πληρωμή παραλαμβάνεται πλήρως πριν από το χρόνο 11:00 AM Πεκίνο. Αλλά εάν η πληρωμή παραλαμβάνεται μετά από την προθεσμία ναυτιλίας, κανονικά η διαταγή θα σταλεί έξω στην επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι διαταγές για το «προϊόν προ-αγορών» θα προσπαθήσουν να στείλουν εντός της καθορισμένης περιόδου όταν υποβάλλετε τη διαταγή σας στην αυτοματοποίηση Moore. Ο πελάτης ξέρει ότι οι ημερομηνίες αποστολών και παράδοσης που παρέχονται ημερομηνίες από Moore Automation είναι εκτιμήσεις μόνο, και η αυτοματοποίηση Moore δεν θα είναι εκτεθειμένη εάν τέτοιες δεν συναντιούνται. Για την αποφυγή οποιωνδήποτε αμφιβολιών, πρέπει να θεωρηθεί ως έγκαιρη παράδοση εάν η αυτοματοποίηση Moore παραδίδει το προϊόν μέσα σε 30 ημέρες από την απαραίτητη ημερομηνία παράδοσης. Ο πελάτης δεν μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε άλληδήποτε batch λόγω μιας καθυστέρησης σε μια batch.

 

Ιδιοκτησία και κίνδυνος απώλειας. Ο μεταφορέας και η διαδρομή παράδοσης θα τακτοποιηθούν από Moore Automation εκτός αν συγκεκριμένα διορισμένος από τον πελάτη.

Εάν ο πελάτης διορίσει έναν μεταφορέα στην αυτοματοποίηση Moore, και η αυτοματοποίηση Moore παραδίδει το προϊόν στο μεταφορέα (η FOB προέλευση, φορτίο συλλέγει), η ιδιοκτησία του προϊόντος και του κινδύνου απώλειας ή η ζημία κατά τη διάρκεια της αποστολής θα μεταφέρει στον πελάτη.

Για όλες τις άλλες αποστολές, η ιδιοκτησία στα προϊόντα και τον κίνδυνο απώλειας ή η ζημία κατά τη μεταφορά θα αντεχτεί από τον πελάτη αφότου έχει σταλεί το προϊόν στον οριζόμενο προορισμό (παράδοση στον προορισμό, το προπληρωμένο και πρόσθετο φορτίο φορτίου).

Έλεγχοι εξαγωγών. Όλα τα αγορασμένα προϊόντα υπόκεινται στους κινεζικούς νόμους, τους περιορισμούς, τους κανονισμούς και τις τάξεις ελέγχου εξαγωγών. Όλες οι διεθνείς τάξεις θα εξαχθούν από την Κίνα σύμφωνα με τους κανονισμούς διοίκησης εξαγωγής.

Ο πελάτης συμφωνεί να συμμορφωθεί με όλους τους εφαρμόσιμους νόμους, τους περιορισμούς και τους κανονισμούς εξαγωγής των κινεζικών ή ξένων αντιπροσωπειών ή των αρχών, και δεν μπορεί να εξαγάγει ή να μεταφέρει τα προϊόντα σε οποιαδήποτε απαγορευμένη ή η χώρα, ή αρνήθηκε, παρεμποδισμένη πρόσωπο ή οντότητα που αναφέρεται σε οποιουσδήποτε τέτοιουσδήποτε κινεζικούς ή ξένους νόμους και κανονισμούς.

Ο πελάτης δηλώνει και εγγυάται ότι δεν είναι η χώρα, δεν είναι σε έναν κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, δεν είναι αμφισβητημένη, παρεμποδισμένη πρόσωπο ή μια οντότητα και νόμιμα απαγορευμένος από την αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας. Οι πελάτες θα είναι αρμόδιοι για οποιεσδήποτε άδειες που απαιτούνται για την εισαγωγή, θα εξαγάγουν ή θα επανεξαγάγουν.

 

 

7)Όροι εξουσιοδότησης

Εγγυήσεις αυτοματοποίησης Moore στον πελάτη ότι όλα τα προϊόντα που πωλούνται από Moore Automation κάτω από την εξουσιοδότηση κατά τη διάρκεια του χρόνου εξουσιοδότησης, η περίοδος εξουσιοδότησης ισχύουν από την ημερομηνία τιμολογίων. Οι κανονισμοί εξουσιοδότησης όπως κατωτέρω:

Εκτός αν η πρόσθετη συμφωνηθείσα εξουσιοδότηση, ή όλα τα προϊόντα έχει 3 μήνες στην εξουσιοδότηση ενός έτους της αυτοματοποίησης Moore.

Η αυτοματοποίηση Moore δεν είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας, κατά συνέπεια η εξουσιοδότηση από τον κατασκευαστή δεν είναι διαθέσιμη. Οι πελάτες πρέπει να ελέγξουν τον ιστοχώρο του κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες. Οι πελάτες πρέπει να ενημερώσουν την αυτοματοποίηση Moore για οποιαδήποτε ελαττωματικά προϊόντα εντός της περιόδου εξουσιοδότησης. Η εξουσιοδότηση που προσφέρεται από Moore Automation υπόκειται στην αποδοχή και τη συμμόρφωση με τις πολιτικές και τους όρους αυτοματοποίησης Moore. Εάν θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός της περιόδου εξουσιοδότησης, θα αντικαταστήσουμε τα ελαττωματικά προϊόντα. Υπό τον όρο ότι ο πελάτης επιστρέφει τα σχετικά προϊόντα στην αυτοματοποίηση Moore σύμφωνα με την επιστροφής πολιτική της αυτοματοποίησης Moore.

Επιστροφής πολιτική. Σύμφωνα με τους όρους εξουσιοδότησης αυτοματοποίησης Moore, τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αντικατασταθούν στο δείκτη δευτερολέπτων, να χρησιμοποιηθούν, ή να επισκευαστούν προϊόντα. Η αντικατάσταση είναι το μόνο καθήκον της εξουσιοδότησής μας. Εάν μετά από τις προσπάθειες εύλογα των χρόνων, είμαστε ανίκανοι να παρέχουμε ένα διαθέσιμο προϊόν αντικατάστασης, η επιχείρησή μας θα επιστρέψει το ποσό αγορών του προϊόντος. Αυτό θα είναι η μόνη υποχρέωσή μας και η μόνη θεραπεία σας.

Μετά από την εξέταση και την επιβεβαίωση από Moore Automation, όχι υπαγόμενος στην εξουσιοδότηση εάν το πρόβλημα προϊόντων προκλήθηκε με την κακή χρήση, την παραμέληση, την αλλαγή, την ανάρμοστη εγκατάσταση, το ατύχημα, την αναρμόδια επισκευή ή την ανάρμοστη δοκιμή.

Όχι υπαγόμενος στην εξουσιοδότηση εάν ο κώδικας αύξοντος αριθμού ή ημερομηνίας είναι κακός συνδυασμός, αφαιρούμενος ή που παραμορφώνεται αυτός που ξεπουλήσαμε.

Εκτός από παρεχόμενος σε αυτήν την εξουσιοδότηση τους όρους ρητώς, που επιτρέπονται στο μέγιστο βαθμό από το νόμο, όλη η υπονοούμενη εγγύηση

, οι όροι (είτε νομικός είτε άλλες) είναι όλες που αποκλείονται. Ειδικά επισημάνετε: Η αυτοματοποίηση Moore δεν κάνει οποιοδήποτε σεβασμό εξουσιοδότησης της εμπορευσιμότητας του προϊόντος, της ικανότητάς της για οποιοδήποτε ιδιαίτερο σκοπό (χρήση), ή της πράξης παράβασης.

 

 

8)Επιστροφής πολιτική

Αριθμός επιστροφής υλικός έγκρισης (RMA). Καμία επιστροφή οποιουδήποτε είδους δεν θα γίνει αποδεκτή από Moore Automation εκτός αν συνοδευόμενος από έναν μοναδικό αριθμό RMA.

Για να λάβει τον αριθμό RMA, ο πελάτης πρέπει είτε να υποβάλει ένα σε απευθείας σύνδεση αίτημα για την επιστροφής έγκριση είτε να στείλει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον τρέχοντα πωλητή πριν από την επιστροφή, και ο πελάτης πρέπει να παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες: Όνομα πελατών, εφαρμόσιμος αριθμός τιμολογίων, αύξων αριθμός του προϊόντος, και λεπτομέρειες των προβλημάτων προϊόντων που αντιμετωπίζονται από τον πελάτη. Μετά από το ζήτημα του εφαρμόσιμου αριθμού RMA, ο πελάτης έχει 14 ημερολογιακές ημέρες για να επιστρέψει το προϊόν και η αυτοματοποίηση Moore διατηρεί το δικαίωμα να απορριφθεί οποιαδήποτε αναρμόδια επιστροφή, η επιστροφή που εμφανίζεται μετά από την περίοδο 14 ημερών ή η επιστροφή του προϊόντος που δεν συνοδεύεται από ένα έγκυρο RMA.

 

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων. Ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα ελαττωματικά προϊόντα στην αυτοματοποίηση Moore εντός της περιόδου εξουσιοδότησης που καθορίζεται στο τμήμα «όρων εξουσιοδότησης», και η αντικατάσταση, η επισκευή ή η επιστροφή είναι στην επιλογή της αυτοματοποίησης Moore.

 

Μη-ελαττωματικές επιστροφές προϊόντων. Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την επιστροφή προϊόντων μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία τιμολογίων και η αυτοματοποίηση Moore θα αναθεωρήσει όλα τα αιτήματα σε κάθε περίπτωση χωριστά. Εάν ο πελάτης πάρει την επιστροφής έγκριση και το προϊόν παραλαμβάνεται από Moore Automation μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία του τιμολογίου (το προϊόν πρέπει να είναι στον ίδιο όρο όπως όταν παραδόθηκε αρχικά), 20% της αρχικής τιμής αγοράς θα διατηρηθεί από Moore Automation ως επανεφοδιασμό της αμοιβής και έπειτα το υπόλοιπο ποσό θα επιστραφεί. Τα προϊόντα που παραλαμβάνονται μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες της ημερομηνίας τιμολογίων ή στο διαφορετικό όρο δεν θα γίνουν αποδεκτά.

 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι πλήρη. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στο σύνολό τους, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρχικών κιβωτίων κατασκευαστών, των υλικών συσκευασίας, των εγχειριδίων, των καλωδίων, και οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε εξαρτημάτων που παρέχονται από Moore Automation στην αρχική αποστολή. Η αυτοματοποίηση Moore διατηρεί το δικαίωμα να απορριφθεί η επιστροφή των ελλιπών προϊόντων ή να επιλέξει να χρεώσει μια ξαναεφοδιάζοντας αμοιβή τουλάχιστον 20% όταν γίνεται αποδεκτή η επιστροφή. Ο πελάτης πρέπει να σημειώσει τον εξουσιοδοτημένο αριθμό RMA στη στέλνοντας ετικέτα κάθε κιβωτίου ή να την γράψει στο στέλνοντας κιβώτιο. Ο πελάτης δεν έχει την άδεια για να γράψει τον κιβώτιο αριθμό RMA στο του αρχικού κατασκευαστή.

 

Έξοδα αποστολής. Ο πελάτης είναι αρμόδιος για το κόστος τα επιστρεφόμενα προϊόντα Η αυτοματοποίηση Moore είναι αρμόδια για το κόστος των αντικαταστάσεων ναυτιλίας για τα επιστρεφόμενα προϊόντα και θα ταιριάξει με τη μέθοδο ναυτιλίας του πελάτη.

Ασφάλεια μεταφορών. Ιδιαίτερα συστήστε την πλήρη ασφάλεια, για να καλύψετε την απώλεια και τις ζημίες της επιστροφής αποστολής, και το τμήμα του μεταφορέα ή της παράδοσης που είναι σε θέση να παρέχει αποδεικνύεται της αποστολής συστήνεται ιδιαίτερα επίσης. Η αυτοματοποίηση Moore δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε απώλεια ή ζημίες κατά τη διάρκεια της αποστολής της επιστροφής.

 

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα να είναι κατάλληλα που συσκευάζονται πρέπει κατά τη διάρκεια της αποστολής. Η αυτοματοποίηση Moore δεν θα είναι εκτεθειμένη γιατί οποιεσδήποτε ζημίες να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της επιστροφής. Για να ελαχιστοποιήσει τη δυνατότητα της ζημίας προϊόντων κατά τη μεταφορά, ο πελάτης πρέπει κατάλληλα να τοποθετήσει το προϊόν ή το αρχικό πεδίο συσκευασίας προϊόντων στο στέλνοντας πεδίο με τα υλικά συσκευασίας. ο πελάτης να βεβαιώσει ότι τα προϊόντα είναι κατάλληλα που τυλίγονται πρέπει με τα περικαλύμματα φυσαλίδων ή τον αφρό συσκευασίας. Η αποστολή χωρίς τον αφρό συσκευασίας, το περικάλυμμα φυσαλίδων και αντιστατική) τσάντα PE (είναι απαγορευμένη. Η επιστροφής συνιστώμενη αποστολή μέθοδος είναι θέση κάθε προϊόν στο μεμονωμένο στέλνοντας πεδίο. Εάν πρέπει να στείλετε τα πολλαπλάσια προϊόντα στο ίδιο στέλνοντας κιβώτιο, να σιγουρευτεί κάθε προϊόν προστατεύεται από την αντιστατική τσάντα, και χωρίζεται με τη συσκευασία του περικαλύμματος αφρού ή φυσαλίδων. Τα προϊόντα δεν μπορούν να επιστραφούν όπως διασκορπίζονται ή μη προστατευμένος. Τα συντριμμένα ή χαλασμένα στέλνοντας κιβώτια δεν μπορούν να δεσμευθούν για τις επιστροφές. Το προϊόν δεν πρέπει να σταλεί ή πλήρως τυλιγμένος στο περικάλυμμα φυσαλίδων και εξασφαλισμένος επάνω σε μια παλέτα (εφ' όσον είναι κατάλληλο για το μέγεθος ή το βάρος του προϊόντος)

 

Προϊόντα απόρριψης/υποδοχής που ελλιπή ή χαλασμένα κατά τη διάρκεια της αποστολής. Εάν μια συσκευασία που περιέχει τα προϊόντα που αγοράζονται από την αυτοματοποίηση Moore φθάσει στη θέση του πελάτη χαλασμένη ή ελλιπή, ο πελάτης θα αρνηθεί να δεχτεί την παράδοση από το μεταφορέα. Εάν ο πελάτης δέχεται την παράδοση τέτοιων συσκευασιών, ο πελάτης πρέπει: (1) η σημείωση χαλασμένη ή τα ελλείποντα μέρη στο αρχείο παράδοσης του μεταφορέα έτσι την αυτοματοποίηση Moore μπορεί να αρχειοθετήσει μια αξίωση (2) κρατήστε διατηρεί τα προϊόντα όπως είναι και το αρχικό κιβώτιο και η συσκευασία επάνω στην άφιξη και (3) με τις μεθόδους τη εξυπηρέτηση πελατών αυτοματοποίησης Moore ή Moore ο διευθυντής απολογισμού αυτοματοποίησης, δηλώνει την αυτοματοποίηση Moore εγκαίρως, έτσι ώστε μπορεί να τακτοποιήσει την επιθεώρηση μεταφορέων και να πάρει τα χαλασμένα ή ελλιπή προϊόντα. Ο πελάτης θα κριθεί για να έχει δεχτεί το προϊόν εάν ο πελάτης αποτυγχάνει να παρατηρήσει τα χαλασμένα ή ελλείποντα μέρη και σώζει το προϊόν που παραλαμβάνεται με το αρχικές κιβώτιο και τη συσκευασία, και αποτύχει να δηλώσει την αυτοματοποίηση Moore μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την παραλαβή προϊόντων, σαν έφθασαν στον τέλειο όρο, και η γενική επιστροφής πολιτική της αυτοματοποίησης Moore ισχύει.

 

9)Περιορισμός της ευθύνης

Ο πελάτης δεν έχει κανένα δικαίωμα, και η αυτοματοποίηση Moore δεν είναι υπεύθυνη για χαμένος του κέρδους, των προωθητικών ή κατασκευαστικών δαπανών, των διοικητικών εξόδων, των δαπανών επιχειρησιακής διακοπής, των δαπανών απώλειας στοιχείων, αφαίρεσης ή επανεγκατάστασης, της ζημίας reputational ή της απώλειας πελατών, των παραδειγματικών ζημιών, της παράβασης πνευματικής ιδιοκτησίας, της σύμβασης/της απώλειας διαταγής ή οποιωνδήποτε έμμεσων, ειδικών, τυχαίων ή επακόλουθων ζημιών οποιασδήποτε φύσης.

Οποιοσδήποτε η φύση της αξίωσης (εάν είναι σύμβαση, αδικοπραξία, εξουσιοδότηση ή άλλες αξιώσεις), και οποιαδήποτε αξίωση ή αποζημίωση του πελάτη από την αυτοματοποίηση Moore δεν θα υπερβεί τη τιμή αγοράς που πληρώνεται για τα επηρεασθε'ντα προϊόντα. (Η μέγιστη ευθύνη της αυτοματοποίησης Moore είναι στις επιστροφές, τις επιστροφές ποσού μόνο.)

 

10)Περιορισμός της χρήσης

Τα προϊόντα που πωλούνται από Moore Automation δεν συστήνονται ή εγκρίνονται για τη χρήση στη εντατική θεραπεία, το χειρουργικό μόσχευμα, τις πυρηνικές, ή εφαρμογές αεροσκαφών, επίσης που δεν συστήνονται ή που εγκρίνονται για οποιαδήποτε χρήση ή εφαρμογή όπου η αποτυχία οποιουδήποτε ενιαίου συστατικού μπόρεσε να προκαλέσει το σημαντικό τραυματισμό στα πρόσωπα ή την ιδιοκτησία. Ο πελάτης συμφωνεί ότι η χρησιμοποίηση ή η πώληση των προϊόντων σε τέτοιες εφαρμογές διατρέχει τον κίνδυνό του και συμφωνεί ότι η αυτοματοποίηση Moore και οι θυγατρικές της δεν θα είναι υπεύθυνες για οποιεσδήποτε αξιώσεις ή ζημίες που προκύπτουν από τέτοια χρήση.

Ο πελάτης συμφωνεί να αποζημιώσει πλήρως για την αυτοματοποίηση Moore και τις θυγατρικές του από και ενάντια σε οποιεσδήποτε αξιώσεις, τις ζημίες, τις απώλειες, τις δαπάνες, τις δαπάνες ή τα στοιχεία του παθητικού στην αυτοματοποίηση Moore και τις θυγατρικές του εμφανιζόμενος από ή σχετικά με τη χρήση ή την απόδοση του προϊόντος στις προαναφερθείσες εφαρμογές, και να κάνει το χρηματοκιβώτιό του από τη ζημία.

Η χρήση του λογισμικού υπόκειται στους όρους του τέλους οποιουδήποτε συνοδευτικού κατασκευαστή - άδεια χρηστών.

 

11)Άδεια λογισμικού

Η αυτοματοποίηση Moore πωλεί μόνο τα προϊόντα υλικού και δεν μεταπωλεί την άδεια λογισμικού. Μερικά προϊόντα υλικού μπορούν να περιέχουν το λογισμικό. Εάν δεν αγοράζετε την κατάλληλη άδεια λογισμικού από το σχετικό κατασκευαστή εκ των προτέρων, μπορεί να μην λειτουργήσει νόμιμα

Η αυτοματοποίηση Moore σέβεται άλλη πνευματική ιδιοκτησία, και ζητάμε από τους πελάτες για να κάνουμε το ίδιο πράγμα. Οι πελάτες αναγνωρίζουν και συμφωνούν ότι η αυτοματοποίηση Moore δεν παρέχει οποιαδήποτε σωστή άδεια λογισμικού λειτουργικών συστημάτων ή χρήσης λογισμικού για τα προϊόντα που πωλούμε. Οι πελάτες αναγνωρίζουν και συμφωνούν με τις νόμιμες άδειες λογισμικού, η συντήρηση λογισμικού και οι βελτιώσεις υπόκεινται στις εφαρμόσιμες εγκρίσεις αδείας λογισμικού κατασκευαστών, οι πελάτες απλώς αρμόδιος θα λάβουν μια νόμιμη άδεια λογισμικού για τα εφαρμόσιμα προϊόντα από τον κατασκευαστή.

 

12)Ανωτέρα βία

Η αυτοματοποίηση Moore δεν θα είναι υπεύθυνη για την καθυστέρηση στην παράδοση ή την αποτυχία να εκτελεσθούν οι υποχρεώσεις της λόγω των αιτιών πέρα από το λογικό έλεγχό της, συμπεριλαμβανομένου, αλλά μην περιορισμένος, οι κατανομές προϊόντων, στις υλικές ελλείψεις, εργατικές διαφορές, μεταφορά καθυστερούν, απρόβλεπτες περιστάσεις, φυσική καταστροφή, πράξεις ή παραλείψεις άλλων κομμάτων, πράξεις ή παραλείψεις των αστικών ή στρατιωτικών αρχών, των κυβερνητικών προτεραιοτήτων, της πυρκαγιάς, των απεργιών, των πλημμυρών, των αυστηρών καιρικών συνθηκών, των διακοπών υπολογιστών, της τρομοκρατίας, των επιδημιών, των περιορισμών καραντίνας, των ταραχών, ή του πολέμου. Ο χρόνος της αυτοματοποίησης Moore για την παράδοση και την απόδοση θα παραταθεί μέχρι την περίοδο τέτοιας καθυστέρησης. Η αυτοματοποίηση Moore μπορεί επίσης, στην επιλογή της, να ενημερώσει τον πελάτη ακυρώστε τη διαταγή ή το υπόλοιπο μέρος χωρίς οποιαδήποτε ευθύνη.

 

13)Πολιτική χρήσης ιστοχώρου

Διακήρυξη του περιεχομένου, των πνευματικών δικαιωμάτων, και του εμπορικού σήματος. Όλα τα μέσα (μεταφορτώστε ή δείγμα), το λογισμικό, τα κείμενα, οι εικόνες, οι εικόνες, UI, η μουσική, τα βίντεο, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα, τα έργα τέχνης, και άλλο περιεχόμενο (που ονομάζεται συνήθως «το περιεχόμενο») στον ιστοχώρο συμπεριλαμβάνονται αλλά μην περιορισμένος στο σχεδιασμό, την επιλογή και την τακτοποίηση. Το περιεχόμενο στον ιστοχώρο ή χορηγεί άδεια από Moore Automation ή κατέχεται από ο αρχικός κατασκευαστής κατέχεται του περιεχομένου. Και είναι κάτω από την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, του εμπορικού φορέματος, του νόμου εμπορικών σημάτων, και της προστασίας των διάφορων άλλων νόμων πνευματικής ιδιοκτησίας. Εκτός από τους ειδικούς κανονισμούς σε επίπεδο αυτός ο, χωρίς προγενέστερο εκφράστε τη γραπτή συγκατάθεση από Moore Automation, δεν υπάρχει κανένα επίδομα για άλλους ιστοχώρους, μέσα, ή για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό στο αντίγραφο, αρχείο, μπροστινό, νοικιάζει, μεταδίδει ραδιοφωνικά, διανέμει, φορτώνει, συνδέει, αλλάζει στην παραγωγή των καινούργιων έργων, εφαρμόζει, ψηφιοποιεί, συντάσσει, μεταφράζει ή διαβιβάζει σε οποιουσδήποτε άλλουσδήποτε υπολογιστές με κάθε τρόπο. Δεν έχετε δικαίωμα σε οποιαδήποτε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά μυστικά, εμπορικό φόρεμα, δικαιώματα της δημοσιότητας, ή οποιαδήποτε δικαιώματα ή άδεια για τα εμπορικά σήματα. Η αυτοματοποίηση Moore διατηρεί όλα τα δικαιώματα που παρέχονται όχι ρητώς σε αυτήν την συμφωνία.

 

Η αυτοματοποίηση Moore είναι το εμπορικό σήμα ή το σημάδι υπηρεσιών της αυτοματοποίησης Moore. Όλα οι προσαρμοσμένα εικόνες, τα εικονίδια, τα λογότυπα, και τα ονόματα υπηρεσιών είναι τα εμπορικά σήματα και τα σημάδια υπηρεσιών της αυτοματοποίησης Moore. Και μερικές εικόνες προσφέρονται από τους κατασκευαστές. Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα και σημάδια υπηρεσιών ανήκουν στο προτέρημα κάθε ιδιοκτήτη. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε λογότυπα ή τα σημάδια υπηρεσιών της αυτοματοποίησης Moore χωρίς προγενέστερο εκφράζουν τη γραπτή συγκατάθεση από Moore Automation. Η αυτοματοποίηση Moore δεν αναγνωρίζει οποιοδήποτε ιδιόκτητο ενδιαφέρον για οποιαδήποτε εμπορικά σήματα και τα εμπορικά φίρματα εκτός από τους αυτούς της.

 

Η επίσκεψη και χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστοχώρο. Η αυτοματοποίηση Moore σας χορηγεί μια περιορισμένη άδεια στην πρόσβαση και χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστοχώρο, συμπεριλαμβανομένης της επίδειξης, της αντιγραφής, της διανομής, και της μεταφόρτωσης του περιεχομένου, αλλά μόνο για την προσωπική, μη εμπορική χρήση σας, υπό τον όρο ότι δεν τροποποιείτε το περιεχόμενο αυτού του ιστοχώρου, οποιωνδήποτε πνευματικών δικαιωμάτων, ή άλλων δηλώσεων ιδιοκτησίας. Εάν παραβιάσετε οποιαδήποτε πολιτική χρήσης ιστοχώρου, αυτή η άδεια θα ολοκληρωθεί αυτόματα. Επάνω στη λήξη, πρέπει αμέσως να καταστρέψετε όλα τα αντίγραφα στην κατοχή σας.

 

Περιορισμοί χρήσης ιστοχώρου. Εκτός από όπως η σαφής έγκριση ανωτέρω, εσείς μπορεί να μην αναπαραγάγει, να μην τροποποιήσει, να διανείμει, να μεταφορτώσει, να επιδείξει, να διαβιβάσει, να ταχυδρομήσει, ή να διαβιβάσει αυτόν τον ιστοχώρο ή το περιεχόμενό της με οποιαδήποτε μορφή χωρίς την προγενέστερη γραπτή άδεια της αυτοματοποίησης Moore. Δεν μπορείτε να προσπαθήσετε να κερδίσετε την αναρμόδια πρόσβαση στον ιστοχώρο. Η αναρμόδια χρήση αυτού του ιστοχώρου ή οποιουδήποτε περιεχομένου μπορεί να παραβιάσει τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, τους νόμους εμπορικών σημάτων, τους νόμους της μυστικότητας και της δημοσιότητας, και τους κανονισμούς και τα καταστατικά επικοινωνιών. Οι ακόλουθες δραστηριότητες είναι επίσης ρητώς απαγορευμένες χωρίς την προγενέστερη γραπτή άδεια της αυτοματοποίησης Moore: Ο έλεγχος ή η αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου του ιστοχώρου μέσω του ρομπότ/σέρνεται/αυτόματες συσκευές ή χειρωνακτική διαδικασία «αντανακλά» οποιοδήποτε περιεχόμενο σε έναν ιστοχώρο ή άλλο κεντρικό υπολογιστή Συλλέξτε ή χρησιμοποιήστε τις λίστες προϊόντων, τις περιγραφές ή τις τιμές του ανταγωνισμού ή των συμφερόντων προϊόντων από τους προμηθευτές και οποιαδήποτε συμπεριφορά που επιβάλλει ένα αδικαιολόγητο ή υπερβολικό φορτίο στον ιστοχώρο ή ειδάλλως παρεμποδίζει τη λειτουργία της.

 

Δημοσιεύστε και διαβιβάστε σε αυτόν τον ιστοχώρο. Εκτός από τις πληροφορίες υποκείμενες στην ιδιωτικότητα και τη πολιτική ασφαλείας αυτοματοποίησης Moore, η αυτοματοποίηση Moore δεν θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες που τοποθετείτε ή διαβιβάζετε στον ιστοχώρο όπως εμπιστευτικό ή ιδιόκτητο. Με την αποστολή των πληροφοριών στην αυτοματοποίηση Moore μέσω του ιστοχώρου (από τη μετάδοση, που ταχυδρομεί, ή ειδάλλως), συμφωνείτε ότι η αυτοματοποίηση Moore μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνες τις πληροφορίες με κάθε τρόπο και για οποιοδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρησιακών σκοπών της αυτοματοποίησης Moore, θέμα και μόνο στην πολιτική ιδιωτικότητας της αυτοματοποίησης Moore. Δεν μπορείτε να ταχυδρομήσετε ή να διαβιβάσετε οποιοδήποτε να απειλήσετε, δυσφημιστικό, πορνογραφικό, εμπρηστικό, βέβηλο, ή ειδάλλως ακατάλληλο περιεχόμενο. Η αυτοματοποίηση Moore διατηρεί το δικαίωμα να εκδοθούν, να διαγραφούν και να διαβιβαστούν τα αρχεία και οι πληροφορίες που κρίνονται ακατάλληλα.

 

Η ακρίβεια των πληροφοριών και της αποκήρυξης. Η αυτοματοποίηση Moore έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια να παρουσιάσει το περιεχόμενο στον ιστοχώρο ακριβώς, αλλά οι προσθήκες, οι διαγραφές και οι αλλαγές μπορούν να εμφανιστούν. Το περιεχόμενο στον ιστοχώρο παρέχεται «όπως αυτό είναι», ούτε η αυτοματοποίηση Moore ούτε οι αντιπρόσωποί της δεν υποβάλλει οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή εξουσιοδοτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο. Στο μέγιστο βαθμό επιτρεπόμενη από το νόμο, η αυτοματοποίηση Moore και οι αντιπρόσωποί της αποκηρύσσουν ρητώς όλες τις υπονοούμενες εξουσιοδοτήσεις σχετικά με την περιοχή ή το περιεχόμενό της, που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίζεται, τις υπονοούμενες εξουσιοδοτήσεις του merchantability, της πληρότητας, της επικαιρότητας, της ακρίβειας, της μη-παράβασης, ή της ικανότητας για οποιοδήποτε ιδιαίτερο σκοπό.

Περιορισμός της ευθύνης

Υπό οποιοδήποτε όρο, οποιαδήποτε αξίωση ή ζημία (είτε άμεσος είτε έμμεσος, ειδικός, τυχαίος, τυχαίος είτε σωφρονιστικός) που προκύπτει από την πρόσβαση ή τη χρήση σας (ανικανότητα να έχει πρόσβαση ή χρήση) του περιεχομένου αυτού του ιστοχώρου, ούτε αυτοματοποίηση Moore ούτε οι θυγατρικές της δεν θα πάρει οποιεσδήποτε ευθύνες. Ακόμα κι αν η αυτοματοποίηση Moore έχει ενθαρρυνθεί της δυνατότητας τέτοιας πρόσβασης damages.your και χρησιμοποιεί αυτός ο ιστοχώρος είναι με δική σας ευθύνη.

 

Συνδέσεις με αυτόν τον ιστοχώρο

Η αυτοματοποίηση Moore δεν αναθεωρεί ή δεν ελέγχει τις συνδέσεις με αυτόν τον ιστοχώρο ή τους ιστοχώρους τρίτων με τους οποίους αυτός ο ιστοχώρος συνδέει, και μη αρμόδιος για το περιεχόμενό της και κάνει κανένας να αντιπροσωπεύσει ότι το περιεχόμενό του είναι ακριβές ή κατάλληλο. Η χρήση σας τέτοιων ιστοχώρων τρίτων διατρέχει την πρωτοβουλία και τον κίνδυνό σας, και μπορεί να υπόκειται στους όρους της χρήσης τέτοιων άλλων ιστοχώρων.

 

 

14)Μυστικότητα και ασφάλεια

Η αυτοματοποίηση Moore είναι δεσμευμένη στην προστασία της μυστικότητάς σας. Το ποσό και το είδος πληροφοριών που εισπράττουμε από σας εξαρτώνται από τις δραστηριότητες και τη χρήση ιστοχώρου μας σας. Ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται από τον ιστοχώρο μπορούν να σας απαιτήσουν για να καταχωρήσουν ή να παρέχουν τις προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες («προσωπικές και πληροφορίες απολογισμού») για αλληλεπιδρούν με τον ιστοχώρο μας. Σε αυτήν την πολιτική, οι «προσωπικές και πληροφορίες απολογισμού» σημαίνουν το όνομά σας, το όνομα επιχείρησης, τον αριθμό απολογισμού, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση αριθμών τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας σας, της ιστορίας αγορών και της διεύθυνσης IP, ή οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε πληροφοριών που επιτρέπουν σε μας για να σας έρθουν σε επαφή με. Αυτή η πολιτική περιγράφει τις πρακτικές μας για τη συλλογή προσωπική και τις πληροφορίες απολογισμού μέσω αυτού του ιστοχώρου.

 

Όταν κοιτάζετε βιαστικά τον ιστοχώρο μας, μπορούμε να συλλέξουμε τη διεύθυνση IP σας, ιστοχώρος παραπομπής, τύπος μηχανών αναζήτησης, και ελέγχουμε τις δραστηριότητές σας στον ιστοχώρο μας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν για να παρέχουν μια προσωποποιημένη εμπειρία αγορών σε σας.

 

Όταν καταχωρείτε στον ιστοχώρο μας, θα συλλέξουμε το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις ερωτήσεις ασφάλειας, καθώς επίσης και τις απαντήσεις στις ερωτήσεις ασφάλειάς σας για να προστατεύσουμε τον απολογισμό σας. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα χρησιμοποιήσουμε τις ερωταποκρίσεις ασφάλειάς σας για να σας προσδιορίσουμε ως χρήστη απολογισμού. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια μυστικότητάς σας με την μη διανομή του ονόματος χρήστη ή του κωδικού πρόσβασής σας.

 

Όταν κάνετε μια αγορά στον ιστοχώρο μας, θα συλλέξουμε τις πληροφορίες σας ονόματος, διευθύνσεων και πληρωμής για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας. Εντούτοις, μπορείτε επίσης να παρέχετε έναν αριθμό πιστωτικής κάρτας και έναν αριθμό εντολής αγοράς τηλεφωνικώς. Θα συλλέξουμε επίσης τη διεύθυνση και τις πληροφορίες IP σας που περιλαμβάνονται «στα μπισκότα,» όπως τα στοιχεία σας αγορών και σύνδεσης, για να προσωποποιήσουν την εμπειρία αγορών σας. Εάν θέλετε να προσθέσετε τα στοιχεία στο κάρρο αγορών σας, η μηχανή αναζήτησης σας πρέπει να τεθεί ως στόχος να δεχτεί τα μπισκότα.

Όταν επικοινωνείτε με μας μέσω του ιστοχώρου μας, θα συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και άλλες πληροφορίες που παρέχετε για να αποκριθείτε η επικοινωνία σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια για τις πρακτικές μυστικότητάς μας και τη χρήση των μπισκότων, παρακαλώ μας δώστε μια υποστήριξη περιοχών κλήσης ή επαφών on-line.

 

15)Άλλοι

Αυτή η πολιτική και οι όροι δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της αυτοματοποίησης Moore. Οποιεσδήποτε παροχές αυτής της πολιτικής και οι όροι υπόκεινται στην τοπική αρμοδιότητα, και οι απαγορευμένες ή ανεκτέλεστες παροχές σε εκείνη την αρμοδιότητα θα είναι άκυρες σε διάφορα επίπεδα σύμφωνα με την εντολή και το unenforceability της αρμοδιότητας, αλλά δεν έχουν επιπτώσεις στις υπόλοιπες παροχές σε εκείνη την αρμοδιότητα ή άλλους όρους σε οποιαδήποτε άλληδήποτε ισχύ ή δυνατότητα επιβολής αρμοδιότητας. Οι διάφορες παροχές που απαριθμούνται σε αυτήν την πολιτική και οι όροι είναι μόνο αποτελεσματικοί για τα κόμματα στη συμφωνία και δεν παρέχουν οποιεσδήποτε δικαιώματα, οφέλη και αξιώσεις σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή την επιχείρηση εκτός από τα κόμματα στη συμφωνία. Τα τελικά δικαιώματα ερμηνείας και διαχείρισης των παροχών αυτής της πολιτικής και οι όροι ανήκουν στην αυτοματοποίηση Moore, και αυτή η πολιτική και οι όροι θα εφαρμοστούν τους νόμους της Κίνας, εν τω μεταξύ θα είναι κάτω από την αρμοδιότητα του περιφερειακού δικαστηρίου Siming της πόλης Xiamen.

 

Διαρκέστε την ημερομηνία αναπροσαρμογών: Την 1η Αυγούστου 2022

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας